FNL is back!

Efter ett halvår sedan säsong 3 tog slut är äntligen Friday Night Lights tillbaka! Serien om ett am.fotbollslag på en high school i USA är den mest sevärda serien som går just nu. Underbara fotbollsscener, härlig dramatik, karaktär som coach Tayler, Riggins, Matt m.fl. Karaktär man fastnar för, känns verkliga och som man vill följa vecka för vecka. För er som inte sett FNL, gör det! Ni blir verkligen inte besvikna.

Clear eyes, full hearts, can't loose!

---

Framgångsrik helg för HIBS. A-laget vann med klara 8-2 i fredags. Oerhört gött med första trean måste jag säga. Riktigt kul att se Victors målvaktsspel, han var rena väggen i fredags.

Gick ju rätt så bra i lördags med. 18-3 och 14-3 och HIBS är klara för Regionslutspel. Det mest glädjande med dagen var när Lillåns ledare kom efter match och tackade för uppvisning och gav oss beröm för vårat spel och önskade lycka till i nästa omgång. :)

---

Review-skrivande håller vi på med just nu. Känns ganska tungt, men det kommer bli till en stor hjälp sedan när vi börjar med uppsatserna. Så det gäller att komma igenom det.

---

Albin E har skrivit på hagforsreket.blogg.se om ni vill läsa lite om helgens USM-kval.
---

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut samt att Hagfors behöver en ny sporthall.


Kommentarer
Postat av: Pontèn

Då har man fan spelat bra om ledarn i andra laget kommer fram och säger att han är stolt över oss ! :P

2009-11-02 @ 22:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0