Bloggtorka

Det har varit en vecka med bloggtorka. Så blir det ibland, inte för att jag inte känt för att skriva eller haft något att skriva något om, men det har liksom inte blivit något.

Jag är tillbaka i Karlstad igen! Det var roligt att träffa klasskamraterna igen, det tog inte många minuter innan jag, Hasse och grabbarna drog igång fotbollssnacket. Finns något bättre än att sitta och snacka fotboll med tre-fyra andra passionerade fotbollsnördar? :)

- - -

Mattias Kongstad, Lockerud till Karlstad, ja det ska tydligen vara klart.

Och Skoghalls rycktas få spelare från både Mora och ÖSK.

Härligt! Ska Karlstad och/eller Skoghall ta sig uppåt i seriesystemet räcker det inte med värva från varandra eller från klubbarna "runt om". Hoppas värvningarna lyckas och gå i lås så att säga.

Hoppas att distriktets enda elitlag också har spelarre på gång "utifrån", men nja, det är heltyst i tidningarna. VF hade en rubrik "Det rör på sig i KIBF", och vad handlade det om? Jo herrarna, vad händer egentligen på damsidan mer än att tränare Helgesson slutat? Nån spelare som skrivit på? Som som lämnat mer Jennie Dalgren?

- - -

Vi ligger bra till för att snart kunna presentera ett nyförvärv. Men än ska man inte ropa hej, saker kan förändra situationen. Men det ser jäkligt bra ut. :)

- - -

Fan va gött det är med sol och vår, livet känns ju lite enklare, lite lättare, lite bättre. :)

- - -

Är det svårt att göra en kladdkaka?

- - -

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut samt att Hagfors behöver en ny sporthall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0