Festen har börjat

Klockan 04:45 rullade Vita blixten iväg från Kronoparken med destination Nyköping. Och efter en ganska smärtfri resa till nådde vi målet kl 8:20. Tio minuter senare började killarnas match mot Östergötland. En svängig historia som till slut slutade 6-6 får kanske ses som rättvist. Värmland hade mest boll och skapade mest, men slarvade en hel del i försvarsarbetet vilket Östergötland utnyttjade.

Några killar utmärkte sig i Värmland. GS Erik Andersson gjorde en stabil insats bakåt på backplatsen och alltid vågade vara ett hot framåt. Han tillsammans med David Endl, Lesjö, var planens bäste värmlänningar. Endl gjorde tre mål, varav ett var rena konstmålet som jag inte nog kan beskriva i ord. Han slet i 60 minuter, vann närkamper osv, var ett föredöme på plan.

Tjejerna tog en viktig seger även dom när de vann med 4-2, även det mot Östergötland. En stabil match av tjejerna, segern var rättvis, men det känns som det finns mer att ta ut oss tjejerna, vilket även gäller killarna.

Återkommer senare med om matcherna och bakom kulisserna grejer. Men nu ska jag se Värmland - Västernorrland, killarna.