Höst

Dagar på sommarjobbet börjar lida mot sitt slut. Nu är det bara nio dagar kvar faktiskt. Varit fullt ös sedan 8 juni nästan nu.


Och att sommarn börjar lida mot sitt slut märks på många sätt tycker jag. Träningsmatcher i innebandyn duggar allt tätare, Premier League (och all övrig fotboll värd namnet) börjar, det börjar bli lite kyligare ute och det kanske inte är ett hösttecken, men på radion har de spelat Amy McDonalds This is the life och den låten känns verkligen som en höstlov. Lite skottsk eller irländsk, och Skottland och Irland känns som områden som jag förknippar med mysigt höstväder.

- - -

GS vann över Arvika idag med 5-3 i Arvika. GS är ju laget i våran serie som jag har minst koll på av de värmländska. Känns som laget står i vägskäl, antingen fortsätter man att ta in äldre (över 20 år) spelare utifrån eller så satsar man ungt och eget, eller unga utifrån.

Finns flera spännande och duktiga unga lirare i GS. Som backarna Jens Holm och Joakim Carlén. Carlén imponerade verkligen på mig under fjolårsäsongen under de matcherna jag såg och måste vara en spelare som är aktuell för Värmlandslaget senare under säsongen.

- - -

Får passa på att säga GRATTIS till Emil Kruse, Adam Pettergård och Simon Ejdsell till sina platser i TV-pucklaget. Hoppas det går bra för er nere i Kristinehamn!

- - -

HIF - Karlstad IBF typiskt att man ska hålla på flytta så man missar matchen. :(

- - -

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut samt att Hagfors behöver en ny sporthall.


Kommentarer
Postat av: Martina

Litet stavfel av dig johan, det är victor ejdsell som tog sig med i tv-pucken :D inte simon ;)

2010-08-18 @ 11:43:52
Postat av: Hasse

"GS vann över Arvika idag med 5-3 i Arvika. GS är ju laget i våran serie som jag har minst koll på av de värmländska. Känns som laget står i vägskäl, antingen fortsätter man att ta in äldre (över 20 år) spelare utifrån eller så satsar man ungt och eget, eller unga utifrån."

Varför måste man det och varför måste det vara antingen eller? Förstår inte att den åsikten är så vanlig.

2010-08-18 @ 20:29:31
Postat av: Anonym

M: Ejdsell som Ejdsell ;). Nej men det blev lite fel där.



H: Klart det inte måste vara antingen eller. Idrottsvärlden är sällan svart eller vit.

Men det känns som GS har försökt det ena (att värva) i flera år och nu bara sjunkit längre och längre ner i tabellen. Ändå sedan de tappade Henriksson-kedjan och Björemo för några sedan har det kommit in 10 spelare per år och tappat 10 spelare. Jag kanske överdriver siffrorna något.



Klart man kan kombinera att ta upp unga och ta in äldre. Men hittils har man ju främst gjort det senare, så kanske det är dags att verkligen satsa på något nytt.



Man måste ju i alla fall ställa sig från sedan man har tappat sina tre bästa unga spelare (Svedin, Hallberg och Andy) till Sjöstad. Ett lag i en lägre serie alltså.

2010-08-18 @ 21:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0