Äntligen augusti!

Visst är det gött att det är bara dagar, ja bara timmar kvar innan augusti 2010 är här! Då drar ju innebandyn igång igen på allvar. Träningsmatcherna börjar, trupperna spikas, de sista desperata värvningarna görs. Vi är nog många som längtar, hoppas jag i alla fall.

- - -

Rykten gör gällande att Jakob Kjellman, trots två-års kontrakt i Karlstad, flyttar till Linköping för studier. Om det blir spel i Linköping i SSL förtäljer inte historien. Men stämmer är det förstås ett tungt tapp för Karlstad. Att förlora Staffan, Linus och Jakob på en sommar och ersätta dom med oprövade Kongstad och comebackande Österdahl känns lite tunt.

Men Karlstad ska ha cred för att de ger förtroende till Colling x 2, Lindeman och Anton Kjellman. Ofta pratas det om att man ska satsa på de yngre, men när det kommer till kritan brukar det bli att man inte riktigt vågar och låter "de äldre" spela ändå. Men en sak är ju tydlig enligt mig i alla fall. Karlstad kan inte ha som mål att vinna serien eller ens bli ett topplag. Serien är tuffare än ifjol och man har tappat tre av sina fyra bästa forwards/centrar. Men man har en stark defensiv och en bra målvakt, och trots allt en helt okej forwardsuppsättning kvar. Karlstad skulle jag tro blir ett stabilt mittenlag i serien, precis under topplagen. Vilket de skulle vara med Kjellman också, men nu ökar pressen på Borsch, Adolfssons, Kongstad etc att "bära" Karlstad. 

Men säg att Collingfemman skulle ta det där steget (just den frågan verkar dela Värmland, och ha så gjort i några år, om de ska lyckas eller inte), ja då kan Karlstad överraska. Inte vinna serien, nej nej, men sno poäng från topplagen.

Men nu ska vi också komma ihåg att officellt är ju Kjellman kvar i Karlstad.

- - -

Skoghall verkar ha hittat sin reservkeeper också. Man har plockat till Jakob Andersson från GS 86. Skoghallsfostrade Andersson gick ju till GS för sommarn och har fått spela lite i division 2 i år. Andersson har ju fått vara i skuggan av jämngamle Jon Hedlund, nu är Jon borta och Jakob får träda in i A-laget. Klarar han av att ersätta Niklas Nilsson vid ev. skada, ja det återstår att se.

- - -

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut och att Hagfors behöver en ny sporthall.

Kommentarer
Postat av: rajesh

Nice post. Look forward to following your future postings. For videos and posts about Bhajans and Bhakti visit http://hariom.tv/bhakti/ . YouTube channel is http://www.youtube.com/hariomtv

2010-08-14 @ 06:11:32
URL: http://hariom.tv/bhakti/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0