Bekräftat

Ja då var det bekräftat, Jakob Kjellman lämnar Karlstad för studier i Linköping. Säkra källor bekräftar. Men vad de blir för innebandy, om det blir innebandy, i Linköping förtäljer inte historien. Men vem vet kanske det blir SSL-spel och Linköping. Vi får se.

Jag skrev att om Kjellman sticker ökar pressen på Borsch, Adolfssons, Kongstad. Men jag glömde ju den mest framträdande, Daniel Ahl. Nu om någon gång måste lagkaptenen verkligen vara den mycket duktige och skickligare spelaren han är. Han kommer mer värdefull än tidigare för Karlstad Innebandy.

- - -

Skoghall - Arvika spelar träningsmatch till veckan, är det säsongens första innebandymatch i Värmland som involverar förbundsserielag?

- - -

Verkar inte blir något med Robin Sjöberg för Skoghall. Var det falska rykten eller rann det ut i sanden?

- - -

GS verkar ha gjort klart med ny målvakt. Den f.d. stortalangen Magnus Ehrndal med rötterna i Deje och senast i Hultsberg/Björkås ska tydligen vara klar.

Annars verkar Karlstad har gjort klart med en intressant värvning till sportgruppen. Kan inte berätta mer, men många skulle nog blir överraskade.

- - -

HIBS-fronten? Ja det ser ljusare ut än för nån vecka sedan i alla fall.

- - -

Karl och Niclas Pontén, jag inte annat än beundra dessa båda herrar. De hade inget att göra idag, så de sätter sig i bilen och tar en spontan resa till Hagfors. Karl hänger med och tränar med oss. Man kan ju inte annat än älska deras beteende. :)

- - -

Sommarjobbet på posten rullar på, som det gjort de tre senaste åren. Men nu har jag passerat hälften. Tre veckor kvar, gött!

Inget emot att jobba på posten alls, trivs jäkligt med arbetsuppgifterna och arbetskamraterna. Men alltid gött man när man kan börja räkna ner. Speciellt när sommarjobbet slutar i samband med att innebandyn och matcherna drar igång. :)

- - -

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut samt att Hagfors behöver en ny sporthall.


Kommentarer
Postat av: Mmm

Tror karlstad kan det få tufft iår. Vet inte vad du menar med att adolfsson får press på sig. Den store har lagt klubban på hyllan och den yngre brodern ska ju ut och resa ett halv år med sin tjej. Kommer hem i slutet av Januari. Missar stor del av säsongen.

Det med Robin Sjöberg till skoghall var nog väldigt falskt. Har kontrakt ÖSK som inte vill släppa honom. När karlstad ringde honom var det ett tvärt nej. Han och tjejen trivs bra i örebro med jobb och allt.

2010-08-03 @ 00:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0