Sol, värme och speedway

Lika varmt och torrt i baken som det blivit på senare tid, lika torrt har det varit här på bloggen. Men nu slår jag till med ett inlägg.

Alltså vilka jäkla underbart gött vädet vi fått alltså. Sol och värme varenda dag. Förutom när det vankas speedway i Hagfors, eller som Samuel sa "det som nån däruppe inte vill att det ska gå bra för Valsarna".

Var på speedway igår. I min ungdom (högstadietiden rättare sagt) då var jag en flitig besökare av Tallhult, Emtbjörks Arena. Men under slutet av gymnasiet och framförallt efter så har min närvaro på Tallhult lyst med sin frånvaro. Något besök per har det blivit. Var som sagt där igår, och upplevde min längsta speedwaymatch någonsin. 22:10 var matchen slut, drygt tre timmar. Och så gick det som det gick också. Får hoppas att matchen mot Rospiggarna blir kortare och mer framgångsrik.

- - -

Vad händer i Värmlandsinnebandyn då?

Tja, en hel del, men samtidigt inte så mycket.

Skoghall har gjort klart med Benjamin Edman. Den irrationelle forwarden lämnar Karlstad/Sjöstad för lokalkonkurrenten. Samtidigt som den ett år äldre Sebastian Green verkar vara på gång motsatt väg, men kontraktsbekymmer verkar hindra den övergång. Än så länge i alla fall.

Johan Friman har tränat med Vålberg. Får Vålberg han så får de en som rent spelmässigt kommer vara division 3:s bästa spelare. Dessutom får de behålla André Jernberg, kan bästa beskedet de kunde få under silly season.

Ska Magnus Stjernberg ändå till slut lämna Lesjö? Rykten säger att han fortsatt träna med Karlskoga, trots att de endast kör barmark. Spännade fortsättning följer.

Lesjö och GS har värvat lite från de lägre serierna. Inga toppnamn, men breddar trupperna gör de säkert.

Karlstad kan vara på väg in tillbaka på transfermarknaden, förhandlar med kanske den bästa 91-backen i Värmland. Och nej, det är inte Martin Kjellemar, han är ju klar för fortsättning i Lesjö.

HIBS, ja vi förhandlar vi med. Med lite folk.

HIF då? Fått in tre talangfulla tjejer i Sandra Jansson, Jennie Olsson och Caroline Persson, som kommer ändå från Öland! Men de verkar inte riktigt klara än med sin VÄRVNINGAR, utan ytterligare spelare ryktas vara väg in innan de VÄRVAT klart.

Sandra Håkansson tillbaka till Karlstad? Ryktena går, skulle vara ett fint nyförvärv till Karlstad, och behövligt.

Ingen större nyhet, men Skattkärr damer har fått lite nya spelare, Skoghalls skarpskytt Filippa Rosendahl bland annat.

- - -

Låt kampen börja! http://www.innebandy.se/templates/page____139825.aspx

- - -

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut samt att Hagfors behöver en ny sporthall.


Kommentarer
Postat av: # 3

Filip var ett konstigt namn på en tjej

2010-06-02 @ 16:31:53
Postat av: Johan

Ja det kan man säga. :P

Men ändrat nu iaf :)

2010-06-03 @ 12:11:37
URL: http://johancarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0