Nedräkningen har börjat!

I måndags fick vi reda på grupperna till SDF-SM för 15-åringar som går av stapeln i Karlstad 6-9 januari. Och det blev väl lite olika reaktioner bland de innebandyintresserade värmlänningarna. Tjejerna hamnade i det man med rätta kan kalla dödens grupp med de ständiga favoriterna Stockholm, Västmanland, Göteborg och Västernorrland. Killarna fick inte lika meriterat motstånd då de hamnade i samma grupp som Gästrikland, Bohuslän-Dals, Gotland och Halland. Inget av de tre sistnämnda distrikten brukar ju tillhöra de som "alltid" går långt och är framgångsrika. Men vi vet alla att det kan skilja stort från kull till kull. Exempelvis kan man ju nämna att ifjol åkte Stockholms tjejer ut i gruppen och istället gick Hälsingland vidare, snacka om skräll!

Så även om man hamnar i ett på pappret lättare grupp ska man inte ta något för givet. Boll är ju som ni alla vet rund och allt kan hända. Eller som Zlatan sa "the ball is around".

- - -

Ang Värmlandslagen så har killarna haft sist första läger inför det stora äventyret och på lördag är det dags för nästa. Killarnas lag leds av Micke Fredriksson och Niclas Andersson från Karlskoga, två unga, men välutbildade och meriterade killar som jag tror kommer leda killarnas lag på ett mycket bra sätt. Känns kul att vi i Värmland kan lyfta fram unga ledare som har stora ambitioner. Även på tjejsidan finns med det en ung ledare i Anna Johannesson. Kul att Värmland vågar släppa fram unga!

- - -

Borlänge hemma på fredag. Känns som det är dags att plocka den där första trepoängaren nu. Matcherna mot Borlänge brukar bli målglada och spännade, och jag tror inte morgondagens match blir annorlunda. :)

- - -

NWT fortsätter skriva om "jakten på SSL-laget". Senast var det resp. ordförande som uttalade sig och de är överraskande positiva måste jag säga. Kul! Endast tillsammans kan vi nå SSL, tror jag.

- - -

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut samt att Hagfors behöver en ny sporthall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0