Härligt med konkurrens

Innebandymagazinet har varit nästan allena rådande när det gäller nyhetsajter för innebandy. Enda "konkurrenten" har väl varit innebandy.se, men att kalla innebandy.se för nyhetssajt stämmer inte direkt. Men nu i dagarna har innebandysajten.se lanserats. Namnet kanske inte var det mest kreativa, men sidan ser helt okej sett till designen och uppdateras regelbundet. Äntligen konkurrens med andra ord. En konkurrens jag väntat på ett tag sedan innebandynytt la ner för några år sedan.

Att var ensam på marknaden inom en nyhetsbransch är inte bra, för varken läsare eller skribenter. I och med detta tror jag också att innebandymagazinet kommer att bli bättre, med mer nyheter, intervjuer och så vidare.

Konkurrens utvecklar!

- - -

Upphåll i förbundsseriena nu under helgen eftersom det är Finnkampen (vad heter den i Finland?). Ingen hagforsingar är med nere i Karlskrona (okej Thomas förstås, men inga spelare). På tjejsidan ligger ju Linnea Nilsson närmast och med tanke på vilken säsong hon gjort måste hon ha funnits med i diskussionen i alla fall. Men Thomas och hans "chef" Marcus Holm har förstås bäst koll av alla, eller ska ha det i alla fall, över vilka som ska vara med i truppen. Hur som helst, Linnea har braksuccé under debutåret i div 1 och jag inte alls förvånad att klubbar som Falun hör av sig och bjuder in till provträningar.

Bland killarna är Victor, Albin och Jesper reserver tillsammans med typ 25 spelare till. Borde någon av dem varit med? Kanske, kanske inte. Albin och Jesper kan ju falla p.g.a. de är ett år yngre. För Victors del och om man ser till målvakterna som blivit uttagna så är jag lite överraskad över att Alexandar Mrksic går före, av det jag sett av han i år så har han inte imponerat. Men samtidigt, jag är inte förbundskapten heller. Inte än i alla fall. ;)

- - -

Viktig U-lagsmatch imorrn, igen. Hultsberg/Björkås U hemma. Vinst där + att Munket tar poäng av KIBK så är vi serieledning. Snacka om att att det händer saker i tabellen, för fyra matcher sedan var vi nästan uträknade, chansen till avancemang var långt borta. Men efter fyra raka vinster mot idel topplag är vi med i matchen igen. Nu väntar mitten -och bottenlag, men det gäller för oss att inte tro att det ska gå lättare nu. Man vinner inga matcher genom att ställa ut skorna på plan och inte kämpa.

Kl 20:00 i Älvstrandshallen imorrn. BE THERE!

- - -

Vilket jäkla härligt P16-lag vi har i Hagfors alltså. Först kör vi över Karlstad i DM-kvarten (13-0) sedan vi vinner med 7-3 mot Arvika i tisdags. Sju mål fördelat på fem spelare och tre mål per femma + ett i PP. Vilken jämhet alltså. Ingen spelare föll igenom, alla stod upp, spelade vårt spel, kämpade i 60 minuter, inget negativ snack på bänken, alla var positiva, reserverna puschade de som spelade. En lagseger, precis som det ska vara.

En spelare vill jag dock ge lite extra cred till. Johan Axelsson, vilken kille alltså. Sliter över hela banan i 60 minuter, spelar enkelt, snabbt, tar de jobbiga löpningar och dessutom ett mål. En kille med en brutal kondition, har utvecklats mycket under säsongen. Hoppas vi får se med av han längre fram!!

Nu väntar Skoghall på bortaplan i finalen. SPÄNNANDE! Jag längtar redan dit!

- - -

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut samt att Hagfors behöver en ny sporthall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0