Helgen som gick

Kom på att jag inte kommenterade förra helgens resultat i vår serie. Alba vann mot Surahammar och vann kanske därmed också kampen om uppflyttningen. Ska mycket till att de ska tappa serien nu. Men men större under har skett.

I botten tog Runsten mycket viktiga poäng mot Arvika. Men helgens insats stod förstås GS för. Man mötte topplaget Aston hemma, man låg under med 0-4. Men man vände och vann, vilken moral! Man tog därmed mycket viktiga poäng i kampen om nytt kontrakt. Nästa vecka väntar ett superhett värmlandsderby för dom mot Arvika.

På tal om GS så fick ju Håkan Engelbrekt sparken efter matchen mot oss. Och inför matchen mot Aston var Johan Karlsson, som sades skulle vara borta säsongen ut, och Kristoffer Nord tillbaka. En slump? Nja, tror inte det.

- - -

Grymt viktig seger för Karlstads damer också mot Övik. Vinst med klara 8-2 och nu är man över strecket. Man kan ta upp diskussionen ang strecken i Elitserien och dam 1:an, men det tar jag senare, för nu för man glädjas med Karlstad som gav sig en rejäl chans att säkra kontraktet och därmed att Värmland får ha kvar sitt enda elitlag även under 2011/12.

- - -

U-lagsmatch ikväll. Ny och viktig sådan. Hultsberg/Björkås U är det som gäller. Ska vi säga 8-4?

- - -

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut samt att Hagfors behöver en ny sporthall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0