Gött med seger!

Efter första perioden igår kändes det inte så jäkla bra. Vi spelade nervöst, passningarna studsade fram, avsluten var tveksamma. Men sen tar sig killarna i kragen. Vi täcker bort mycket skott, passningarna är säkrare, skotten bättre och avsluten bättre. 7-2 och en skön och ganska säker seger får man säga.

Riktigt kul att "tredjefemman" klev fram och var bästa femman för dagen, kanske hade Thomas detta på känn redan innan matchen då han startade matchen med just "tredjefemman". Björk, Totte, Samuel, Larsson och Bata visade verkligen upp sig från sin bästa. Totte 2+1 (5 poäng senaste 2 matcherna) och Björk 1+2 (4 poäng senaste 2 matcherna) var en riktigt vass duo där framme.

- - -

Får lov att gratulera Morgan Stenmark till utnämningen att vara förbundskapten för Värmlandslaget F96. Därmed kommer han coacha tjejerna i Karlstad i januari nästa år.

Har jag koll på historiken nu så blir Morgan förste ledaren från Hagfors kommun som är förbundskapten sedan Jan-Erik Sjöö var en av ledarna för P82-laget. Och det var ju ett tag sedan!
Hoppas det inte tar lika lång tid innan nästa hagfôrsing får leda ett Värmlandslag.

- - -

Stort GRATTIS också till Henrik Jakobsson som igår debuterade i SSL för Mora i matchen mot Warberg. Det blev visserligen bara tre byten för "Penky", men hur som helst han fick spela i SSL. :)

Och vem vet det kanske blir fler matcher.

Henrik blev därmed den andra f.d. HIBS:aren som spelat i SSL. Den förste är förstås Rikard Eriksson. Och det blev ju därmed en dubbel historisk dag eftersom Mora mötte just Warberg där Rikard spelar. Och ska vi lägga ytterligare lokal anknytningar så spelar ju även Edebäckaren Eric Westlund i Mora (och gjorde två mål föresten!).

Låten är tillägnad Henke. ;)



- - -

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut samt att Hagfors behöver en ny sporthall.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Per Eklund då, han har väl spelat i elitserien?

2011-01-21 @ 15:49:26
Postat av: Johan C

Nu får du vara lite mer detaljerad i dina kommentarer.

2011-01-21 @ 15:53:24
Postat av: Anna F-15

Kul att du bloggar Johan! Ser fram emot SM-inlägget! Om ovan nämnda talare syftar på min kusin, så har han absolut spelat i Elitserien..men att han skulle vara från Hagfôrs?!:) Ha det bra!

2011-01-22 @ 18:05:45
Postat av: Sofie

Nice blogg! Hur länge har du haft din blogg?

2012-03-18 @ 19:44:17
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0